Кількість
|
Вартість
|
||
|
Аміачна селітра (N – 34,4%)
Використання аміачної селітри підвищує рівень забезпеченості рослин азотом, що сприяє активному продукуванню білків і органічної речовини у рослинах та росту їх вегетативних органів. Тим самим забезпечує підвищення врожайності сільськогосподарських культур та показників якості вирощеної продукції. Використовується для основного внесення при перекопуванні грунту весною або восени, чи перед сівбою під культивацію, а також для весняного підживлення сільськогосподарських культур.
Норми внесення під основні культури
Назва культури |
Основне внесення |
Підживлення |
Газон |
1,5 - 2 кг/сотку |
1 кг/сотку |
Картопля, цукровий та кормовий буряк, кукурудза |
2 - 3 кг/сотку |
1-1,5 кг/сотку |
Морква, цибуля, капуста, томати, перець, огірки |
1 - 1,2 кг/сотку |
0,8 кг/сотку |
Малина, полуниця, троянди, плодові дерева |
- |
1,5 - 2 кг/сотку |
Озимі та ярі зернові, ріпак |
1,5 - 2 кг/сотку |
1 кг/сотку |